Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en we proberen altijd de content op de website zo actueel mogelijk te houden. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige inhoud op de website komt te staan. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel onjuiste of onvolledige informatie. Wanneer u iets tegenkomt op de website dat niet correct is of waar u het niet mee eens kunt zijn, neemt u dan vooral contact met ons op.

Op de website wordt doorverwezen naar andere websites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze websites en we aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud of de cookies op deze andere websites. Informatie over het gebruik van de cookies en het gebruik van de informatie die verworven wordt, vindt u in het privacy beleid van die website. We raden u dan ook aan deze door te nemen.

Het is op geen enkele manier toegestaan de inhoud van onze website te gebruiken op andere plekken. Wilt u dit toch doen, neemt u dan contact met ons op. Zonder uitdrukkelijke toestemming in schriftelijke vorm is het bij wet verboden om stukken of inhoud te kopiëren, u pleegt dan inbreuk op de intellectuele rechten.