Toplijst
1

Cetelem

Cetelem is een gevestigde waarde in België en Europa als kredietverstrekker. De website is erg duidelijk en eenvoudig opgesteld waardoor uw krediet in slechts 3 stappen kan worden afgerond. Bovendien heeft Cetelem de beste rentevoeten op de markt, ongeacht het type krediet dat u kiest.

Maximale Lening:

€ 75.000

Rentevoet vanaf:

Bekijk hier

2

Beobank

Beobank biedt een erg breed gamma aan leningen voor particulieren. De bank staat synoniem voor flexibele en innovatieve oplossingen op maat, met gevoel voor verantwoordelijkheid en respect.. Bovendien zijn hun tarieven competitief!  

Maximale Lening:

€ 70.000

Rentevoet vanaf:

Bekijk hier

3

CreditVite

"De beste en meest serieuze oplossing voor al wie een krediet nodig heeft".  Klanten van CreditVite zijn duidelijk over hun ervaring met de klantenservice tijdens de kredietperiode en de vlotte afhandeling van het kredietdossier. CreditVite is een aanrader!  

Maximale Lening:

€ 90.000

Rentevoet vanaf:

Bekijk hier

Kredietverstrekker Beoordeling Rentevoet vanaf Maximale Lening Aanvragen

Bekijk hier

€ 90.000

Vraag Nu Lening Aan
Representatief Voorbeeld:
Lening op Afbetaling van €20000. Looptijd is 48 maanden. Aan een JKP van 3,99 %(vaste jaarlijkse debetrente : 3,99%) betaalt u maandelijks €450,85. Het totaal terug te betalen bedrag is €21640,80.
Bent u van plan te gaan renoveren en wilt u daarbij gebruik maken van zoveel mogelijk fiscaal voordeel? Kies dan voor een renovatielening, die er speciaal voor bedoeld is om energiebesparende maatregelen in of om uw woning toe te passen. U kunt denken aan het isoleren van de wanden en de vloeren, of het plaatsen van glas dat de isolatie van uw woning zal verbeteren. We spreken in dat geval van een groene lening, aangezien het ons uiteindelijk allemaal helpt om minder energie te verbruiken.

Groene lening

De groene lening is voordeliger dan een reguliere lening, omdat u gebruik kunt maken van een interessant belastingvoordeel, naast een korting op de rente die u betaalt. U krijgt bij een groene lening 1,5% korting op de rentevoet, waardoor u maandelijks op de kosten kunt besparen. Daarnaast kunt u met een renovatielening profiteren van 40% belastingvoordeel, op de door u gedragen rentelasten. De overheid probeert op die manier te stimuleren dat zoveel mogelijk mensen besluiten om renovatiewerkzaamheden uit te laten voeren. U kunt op een voordelige manier geld lenen, waardoor u hier uw eigen spaargeld niet voor hoeft te gebruiken.

Energiebesparende maatregelen

lenen-voor-renovatieU kunt geld lenen voor een renovatie, door energiebesparende maatregelen te nemen. U komt bijvoorbeeld in aanmerking voor de renovatielening, op het moment dat u de wanden laat isoleren, of u zich richt op de isolatie van de vloeren. Dit zorgt ervoor dat er minder energie verloren zal gaan, waardoor u minder hoeft te stoken om het toch warm te krijgen en te houden. Wat dat betreft kunt u zorgen voor een meer voordelig woonkrediet of een persoonlijke lening die voordeliger uitvalt, indien de verbouwingswerken er uiteindelijk toe leiden dat u op een meer zuinige manier om kunt gaan met de energie in uw woning.

Hoe Vlaamse renovatiepremie aanvragen?

Daarnaast kunt u de Vlaamse renovatiepremie aanvragen, om naast de renovatielening gebruik te maken van het maximale voordeel dat er beschikbaar is. U kunt de premie gebruiken om energiebesparende maatregelen te nemen. U hoeft de kosten niet volledig zelf te dragen, de overheid springt graag bij om ervoor te zorgen dat we als land de doelstellingen met het oog op duurzame energie te behalen. Wat dat betreft kunt u goedkoper geld lenen, of gebruik maken van een premie om een deel van de kosten te dekken.

Hoe kan je eenvoudig kredietverstrekkers vergelijken?

Wilt u de renovatielening afsluiten en op die manier gebruik maken van voordeel voor uw energiebesparende maatregelen? Het is dan nog altijd verstandig om de kredietverstrekkers te vergelijken, om op die manier op zoek te gaan naar de meest voordelige lening. Des te scherper de originele rentevoet is, des te lager deze uiteindelijk uit zal vallen op het moment dat u gebruik maakt van de korting. Het is wat dat betreft de moeite waard online een vergelijking te maken. Indien u zich bewust bent van de rentevoeten en looptijden bij de verschillende kredietverstrekkers kunt u de renovatielening op een voordelige manier afsluiten en de energiebesparende maatregelen op een betaalbare wijze financieren.