Toplijst
1

Cetelem

Cetelem is een gevestigde waarde in België en Europa als kredietverstrekker. De website is erg duidelijk en eenvoudig opgesteld waardoor uw krediet in slechts 3 stappen kan worden afgerond. Bovendien heeft Cetelem de beste rentevoeten op de markt, ongeacht het type krediet dat u kiest.

Maximale Lening:

€ 75.000

Rentevoet vanaf:

Bekijk hier

2

Cofidis

Cofidis heeft ruim 30 jaar ervaring in de Belgische krediet markt en is uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van leningen en verzekeringen. Meer dan 500.000 klanten werden hier reeds aan een persoonlijke en aangepast lening geholpen.

Maximale Lening:

€ 50.000

Rentevoet vanaf:

Bekijk hier

3

Beobank

Beobank biedt een erg breed gamma aan leningen voor particulieren. De bank staat synoniem voor flexibele en innovatieve oplossingen op maat, met gevoel voor verantwoordelijkheid en respect.. Bovendien zijn hun tarieven competitief!  

Maximale Lening:

€ 70.000

Rentevoet vanaf:

Bekijk hier

Kredietverstrekker Beoordeling Rentevoet vanaf Maximale Lening Aanvragen

Bekijk hier

€ 90.000

Vraag Nu Lening Aan

Bekijk hier

€ 15.000

Vraag Nu Lening Aan

Bekijk hier

€ 90.000

Vraag Nu Lening Aan
Representatief Voorbeeld:
Lening op Afbetaling van 500 EUR. Looptijd is 12 maanden. Aan een JKP van 2,4%(vaste jaarlijkse debetrente : 2,35%) betaalt u maandelijks 42,20 EUR. Het totaal terug te betalen bedrag is 506,4 EUR.
Wilt u een minilening afsluiten? Dit is een krediet voor enkele tientjes tot maximaal een paar honderd euro, dat u online kunt aanvragen. U kunt geld lenen om een nieuwe televisie aan te schaffen, de boodschappen af te rekenen of wellicht de wasmachine te vervangen. U kunt het geld snel lenen, maar houd er rekening mee dat u het na enkele weken al weer af dient te lossen.

Minikrediet aanvragenmini kredit simuleren en aanvraggen

U kunt online een minikrediet aanvragen, door in ieder geval aan te geven wie u bent, wat u nodig heeft en hoeveel inkomen u maandelijks ontvangt. Houd er rekening mee dat u een vaste bron van inkomsten dient te hebben, bijvoorbeeld uit een vast dienstverband of uit een uitkering die u ontvangt. Wilt u een minilening afsluiten, maar bent u nog student of werkt u als ZZP’er? Dan is het in de meeste gevallen niet mogelijk om een minikrediet aan te vragen.   U kunt een micro lening vergelijken met de mogelijkheid om bij een vriend een paar honderd euro te lenen, wanneer u tijdelijk even wat extra’s nodig hebt om dit snel weer netjes terug te betalen.

Snel met flitslening

Dankzij een minilening kunt u snel een klein krediet bekomen. U kunt het krediet online aanvragen, of in bepaalde gevallen zelfs per SMS. U kunt geld lenen in Nederland of in België, door online aan te geven hoeveel geld u nodig heeft of misschien wel een krediet kaart aanvragen. Vervolgens kunt u de verschillende micro kredieten met elkaar vergelijken door goed te kijken naar de rente die zij u in rekening brengen, maar tevens naar de aanvullende kosten. Is er sprake van administratiekosten, dient u te zorgen voor een borgstelling of krijgt u slechts een deel van het geleende bedrag uitgekeerd? Vergelijk de leningen met elkaar en vraag vervolgens snel het beste micro krediet aan.

Direct en zonder inkomen

Wilt u geld lenen zonder inkomen? Houd er rekening mee dat u in dat geval helaas geen minilening af kunt sluiten. Dat heeft te maken met het feit dat u uw inkomen dient te gebruiken om het krediet na de looptijd van 2 - 3 weken weer af te lossen. De kredietverstrekker voert geen controle op uw kredietgeschiedenis uit, waardoor u voldoende inkomen tot uw beschikking dient te hebben. Wilt u toch geld lenen zonder inkomen? Dan is het verstandig te zoeken naar een mogelijkheid om uw waardevolle bezittingen te verkopen, of deze in te zetten in ruil voor een krediet.