Toplijst
1

Cetelem

Cetelem is een gevestigde waarde in België en Europa als kredietverstrekker. De website is erg duidelijk en eenvoudig opgesteld waardoor uw krediet in slechts 3 stappen kan worden afgerond. Bovendien heeft Cetelem de beste rentevoeten op de markt, ongeacht het type krediet dat u kiest.

Maximale Lening:

€ 75.000

Rentevoet vanaf:

Bekijk hier

2

Beobank

Beobank biedt een erg breed gamma aan leningen voor particulieren. De bank staat synoniem voor flexibele en innovatieve oplossingen op maat, met gevoel voor verantwoordelijkheid en respect.. Bovendien zijn hun tarieven competitief!  

Maximale Lening:

€ 70.000

Rentevoet vanaf:

Bekijk hier

3

CreditVite

"De beste en meest serieuze oplossing voor al wie een krediet nodig heeft".  Klanten van CreditVite zijn duidelijk over hun ervaring met de klantenservice tijdens de kredietperiode en de vlotte afhandeling van het kredietdossier. CreditVite is een aanrader!  

Maximale Lening:

€ 90.000

Rentevoet vanaf:

Bekijk hier

Kredietverstrekker Beoordeling Rentevoet vanaf Maximale Lening Aanvragen

Bekijk hier

€ 50.000

Vraag Nu Lening Aan

Bekijk hier

€ 90.000

Vraag Nu Lening Aan
Representatief Voorbeeld:
Lening op Afbetaling voor een nieuwe wagen van 20.500 EUR. Looptijd is 42 maanden. Aan een JKP van 2,99%(vaste jaarlijkse debetrente : 2,99%) betaalt u maandelijks 514,32 EUR. Het totaal terug te betalen bedrag is 21.604,44 EUR.
Wilt u een autolening afsluiten en er zeker van zijn dat u daarvoor niet teveel betaalt? U kunt vooraf berekenen wat de financiering u zal kosten, door gebruik te maken van een handige simulatie. U zorgt ervoor dat u een goedkoop autokrediet af kunt sluiten. U kunt de auto al direct rijden, terwijl u de kosten hiervoor over de komende jaren uit kunt spreiden. Maak online een vergelijking tussen de verschillende autokredieten, zodat u zeker bent van een scherpe rentevoet en een looptijd die past bij de levensduur van de auto die u voor ogen heeft.

Online zoeken naar de goedkoopste autolening.

Zet de verschillende autoleningen op een rij en kijk allereerst naar het bedrag dat u maximaal kunt lenen. Wilt u dit bedrag als financiering aanvragen, of heeft u ook nog een deel eigen geld dat u in wilt brengen? Ga na of er sprake is van beperkende voorwaarden en welke invloed de looptijd van het krediet heeft op de maandlasten die u kunt verwachten. U kunt op deze manier de goedkoopste lening voor uw auto afsluiten, om deze op een zo voordelig mogelijke manier te financieren.

Wilt u uw autolening berekenen?

Dit doet u eenvoudig online, door aan te geven welk bedrag u wilt lenen, welk rentepercentage u gaat betalen en eventueel wat de looptijd van het krediet is. Een autokrediet valt te vergelijken met een persoonlijke lening, aangezien u het bedrag in één keer tot uw beschikking krijgt. U gebruikt vervolgens de looptijd om het bedrag in delen terug te betalen, totdat u het geheel heeft afbetaald. U bent echter direct de eigenaar van de auto. U kunt online berekenen wat het kost om de auto te financieren, bijvoorbeeld op het moment dat u €5.000 wenst te lenen, of u €10.000 gebruikt voor de volledige aanschaf van de wagen.

Kiest u voor een auto op afbetaling?

Dan kunt u de kosten over de komende jaren spreiden, terwijl u er aan de andere kant al wel direct in weg kunt rijden. Stel dat u de auto 4 jaar wilt gaan rijden, dan kunt u de kosten met een autokrediet spreiden over die 4 jaar. Betaal ieder jaar 1/4e van de prijs, of iedere maand 1/12e van het bedrag per jaar. De auto op afbetaling is met name een interessante keuze wanneer uw huidige auto er ineens mee is gestopt en u nog geen geld heeft kunnen sparen voor een nieuwe.

Doet u het niet voor minder dan de goedkoopste? Vergelijk!

U kunt een autokrediet vergelijken door in ieder geval goed te kijken naar de kosten van de financiering. Wilt u een goedkope autolening afsluiten, ga dan na welke rentevoet de geldverstrekker u in rekening zal brengen en hoe de looptijd invloed heeft op de uiteindelijke kosten van het krediet dat u afsluit. Vergelijk de verschillende autoleningen en maak op die manier de keuze voor een relatief voordelige verstrekker van kredieten, waar u de auto op een goede manier kunt financieren.